قدرت باور نکردنی طبیعت
ساحل سریلانکا ، 26 دسامبر سال 2004
پیش از رسیدن سونامی ویرانگر ، دریا 400 متر عقبنشینی میکند
دقایقی بعد دیواری از آب ، به سوی ساحل حرکت میکند
مخروط افکنه ، استان ژینژیانگ چین
این عکس در سال 2002 گرفته شده است و مساحت 56.6 در 61.3 کیلومتر دارد.
مخروط افکنه معمولا وقتی که تشکیل میشود که جریان آب وارد یک دره شود ، به خاطر رسوبات زیاد معمولا مسیرهای جریان آب گرفته میشوند و مثلثی از کانالهای فعال و غیرفعال ایجاد میشود
عقبنشینی یخچالها در هیمالیا در بوتان:
عکس زیر گرچه زیباست ولی در عین حال نگرانکننده است ، چرا که نشان می دهد پدیده گرم شدن اب و هوای زمین باعث آب شدن تدریجی یخچالها شده است ، پدیدهای که در دهههای اخیر آغاز شده است:
گردباد ایزابل
این عکس در سال 2003 از ایستگاه فضایی بینالمللی گرفته شده است و اندازه بسیار بزرگ این گردباد را نشان میدهد ، گردبادی که سرعتی حدود 165 مایل در ساعت پیدا کرده بود
21 آگوست سال 2003 ، ساحل شرقی گرینلند
در این عکس محل رسیدن ساحل و دریا منظرهای شبیه فراکتال به خود گرفته است ، به نظر میرسد دریا ریشه در ساحل دارد
شفق قطبی :
عکس حیرت انگیز و شبحوار زیر پدیدهای طبیعی به نام شفق قطبی را نشان میدهد و از شاتل آنلانتیس گرفته شده است:
منظره کسوف کامل از فضا :
این عکس در سال 99 و از ایسنگاه فضایی میر گرفته شده است. این عکس سایه ماه را روی زمین نشان می دهد. قطر سایه ماه ، حدود 2000 کیلومتر است. این عکس جزو آخرین عکسهایی است که میر گرفته است.
پارک ملی اگمونت ، نیوزیلند :
آتشفشان اگمونت آخرین بار سال 1775 فوران کرد و اکنون در مرکز یک پارک ملی قرار دارد. در پیرامون این آتشفشان جنگلی به شعاع 9.5 کیلومتر قرار دارد:
فوران آتشفشان اتنا ، اکتبر سال 2001 :
عکسی که از ایستگاه فضایی بینالمللی گرفته شده است ، فوران آتشفشان اتنا در جزیره سیسیل ایتالیا را نشان میدهد. ابرهایی از خاکستر به سوی لیبی در حال حرکت هستند.
موریتانی :
این تصویر شگفت انگیز با پهنای 30 مایلی ، از ساختمانی موسوم به richat در صحرای مورتانی گرفته شده است. این عکس به وسیله تابشسنجهای انعکاسی و گرمایی در سال 2000 و از فضا گرفته شده است.
اما این منظره عجیب چگونه به وجود آمده است؟ سالها در مورد جواب این سؤال بحث و مناقشه وجود داشت. در ابتدا تصور میشد ، این ساختمان در اثر برخورد یک شهابسنگ به وجود آمده است. ولی دانشمندان هیچ شواهدی از سنگهایی که به علت برخورد شهاب ، قائدتا میبایست بر اثر گرما و فشار تحت استرس قرار گرفته باشند ، نیافتند.
اکنون تصور میرود که فرسایش عامل ایجاد این منظره شگفتآور باشد.